36V

Esko Lindroos Oy 35 vuotta

 

E. Lindroos Oy


Aina vuodesta 1976, kaunis – kestävä – harvinainen


E. Lindroos OyLaadustaan tunnettu kultasepänliike Esko Lindroos Oy palvelee asiakkaitaan kahdessa toimipisteessä: Helsingissä, Stockmannin seitsemännessä kerroksessa sekä Porissa kävelykadun tuntumassa.
 

Meille tärkeää on täyttää vaativankin asiakkaan odotukset hyvän palvelun kautta. Toimintaamme ohjaavat luovuus, taito ja laatu. Kattavasta valikoimastamme löydät korkealuokkaiset kultakorut ja timantit, arvo- ja muotikellot sekä kotimaiset ja kansainväliset huippubrändit.


Lisäksi aina perustamisajoista lähtien Lindroosin työhuoneelta on valmistunut uniikkeja arvokoruja. Työn jokaisessa vaiheessa arvostamme käsityötä, itse tekemistä ja suunnittelua. Suunnittelutyössä, ammattitaidon lisäksi, tärkeintä on asiakkaan oma tyyli, ajatukset ja mieltymykset.

 

Esko Lindroos Oy   Esko Lindroos Oy

 

 

Tarina


Perheyrityksenä toimiva Kultasepänliike Esko Lindroos Oy on perustettu Porissa vuonna 1976. Yli kolmekymmentä vuotta toiminut yrityksemme on vakiinnuttanut asemansa Suomen tunnetuimpien kultasepänliikkeiden ja työhuoneiden joukossa.

Yrityksen perustaja kultaseppämestari Esko Lindroos valittiin vuonna 2006 Vuoden Kultasepäksi. Hänelle on myönnetty myös valtakunnallinen Auno ja Mauri Riutun Säätiön Kädentaitajapalkinto.

Jalokiven kolme perusvaatimusta ovat kaunis, kestävä ja harvinainen. Tämä vaatimus, parhaiden raaka-aineiden ohella, on tärkeintä myös meille niin korujen valmistuksessa kuin suunnittelussakin.