36V

Lapponia Jewelry

Star Wars Lapponia E.Lindroos

Björn Weckströmin Avaruushopea-sarjaan kuuluvat Planetaariset laaksot ja Darinan koru nousivat Lapponian kansainvälisesti tunnetuimmiksi koruiksi vuonna 1977 esiinnyttyään George Lucasin Tähtien sota –elokuvassa. Lue tältä sivulta miten Lapponian korut päätyivät yhteen maailman suosituimmista elokuvista.

Lue lisää tästä.

Lapponia Star Wars E.Lindroos

Prinsessa Leia palkitsemassa Luke Skywalkerin (Mark Hamill) ja Han Solon (Harrison Ford)  © Lucasfilm Ltd

 

Björn Weckström E.Lindroos

Björn Weckström

 

Lapponia Jewelry on aina kulkenut omaa, rohkeaa tietään. Lapponia syntyi Suomessa vuonna 1960. Ensimmäisen kokoelman suunnittelija Björn Weckström loi uuden, veistoksellisen korutyylin, johon inspiraation hän sai Lapin kultahippujen muodoista ja himmeästä pinnasta. Näin syntyi Lapponian omaleimainen ja yksilöllinen muotoilu. Nykyisin Lapponian koruja suunnittelee kansainvälinen taiteilijaryhmä.

Lapponia-korujen ainutlaatuisuus perustuu yksilölliseen muotoiluun, parhaisiin materiaaleihin, huolelliseen käsityöhön sekä pieniin sarjoihin. Jokainen koru on tarkoin harkittu kokonaisuus, joka on viimeistelty pienimpiä yksityiskohtiaan myöten. Lapponian sielu on sen tunnistettavuudessa, jota on inspiroinut pohjoisen puhdas luonto ja sen moninaiset muodot.

 

www.lapponia.com

www.lapponia.com

 

Lapponia   Lapponia